Partnereink

Oracle: Az e-Best Kft. megalakulása óta a JD Edwards rendszerek hazai partnere: cégünk a termékek értékesítésén, implementációján és üzemeltetésén túl a szoftver magyar fordításában és lokalizációjában is komoly részt vett ki. Az Oracle – PeopleSoft és JD Edwards egyesülését követően 2005-től az e-Best Kft. is az Oracle minősített (Certified), majd Gold partnere. 2008-ban csatlakozott az e-Best Kft. az Oracle Accelerate programjához, azóta a cég az Oracle Accelerate partner státusszal is rendelkezik. 2011-ben, Európában az elsők között szerezte meg az Oracle új minősítési rendszerében az Oracle Specialized minősítést a JD Edwards EnterpriseOne pénzügy/számviteli (Financial Management) és technológiai (Configurable Network Computing) területein.

Microsoft: Az JD Edwards EnterpriseOne nyílt "platformfüggetlen" rendszer. Több operációs és adatbázis kezelő rendszerre épülve képes működni: így a Microsoft Windows Server illetve SQL Server termékeire is. Az e-Best Tanácsadó Kft. 2002 óta technológiai viszonteladó partnere a Microsoft-nak. Az Oracle JD Edwards EnterpriseOne rendszer alapvető eljárásai a Microsoft Visual Studio fejlesztőkörnyezetében készültek, így e fejlesztőkörnyezet kézenfekvő platform a különböző egyedi és kiegészítő megoldások fejlesztéséhez.

IBM: Az IBM és JD Edwards évtizedeken keresztül szoros együttműködött a technológiai területeken. A JD Edwards rendszerek egyik leggyakoribb hardver platformja a mai napig is az IBM, illetve a JD Edwards rendszerek támogatják az IBM DB/2 adatbáziskezelő és WebSphere Application Server web technológiákat.

További információk:
e-Best az IBM partnere
IBM System i Solution Editions for Oracle's JD Edwards EnterpriseOne

Copyright © 2000-2016 Minden jog fenntartva.