Felnőttképzés

Cégünk 2018 áprilisától akkreditált felnőtt képzési programot biztosít. A minősített B típusú tanfolyam keretén belül a hallgatók Ügyviteli és vállalatirányítási szoftver kulcsfelhasználója (SzPk-00173-17-07 4 03 3) képesítést kapnak. Képzésünket azoknak ajánljuk különösen, akik munkájuk során ERP rendszert használnak, illetve használni fognak.

A tanfolyam elvégzésével a résztvevők

  • közreműködni tudnak ügyviteli és vállalatirányítási szoftverek (ERP) bevezetésében, kezdve a követelmények meghatározásától, a bevezetésen keresztül, a felhasználási szakaszig.
  • megfelelő felhasználói ismerettel fognak rendelkezni ügyviteli és vállalatirányítási alkalmazások felépítéséről, alapvető funkcióiról, a felhasználói felületek jellemzőiről, a jogosultságkezelésről.
  • aktív közvetítő szerepet tudnak betölteni az adott szoftver fejlesztője, bevezetést, használatot támogató szervezet és a felhasználó szervezet között
  • a bevezetési folyamatban a tesztelés során esetlegesen fellépő hibajelenségeket, fejlesztési észrevételeket rögzíteni és jelezni tudják a szoftvert biztosító szervezetnek
  • a felhasználási szakaszban munkatársaikat szakmai támogatásban tudják részesíteni

A tanfolyamon minden olyan munkatárs részt vehet, akinek van felhasználói szintű számítógép kezelés ismerete, legalább szakmunkás végzettséggel vagy érettségivel rendelkezik és alapszinten gyakorlott ügyviteli és vállalatirányítási célú szoftver felhasználásában.

A képzés távoktatásban történik, időtartama 80 óra (tananyagegységenként 40 óra), ahol a tanórák kétharmadában a gyakorlati képzésre helyezzük a hangsúlyt, a fennmaradó egyharmad óraszámban elméleti oktatást tartunk. Maximális résztvevők száma 25 fő.

A tanfolyam elvégeztével a hallgatók két részből álló záróvizsgát tesznek:

  • online írásbeli tesztkérdésekből álló vizsga, majd legalább 60%-os megfelelés után
  • gyakorlati vizsga következik, szituációs feladatmegoldással

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001739/2018/B001

Copyright © 2000-2016 Minden jog fenntartva.